Kávéforradalom a Gemišten! Magyarországon és Közép-Európában is sok olyan ember van, aki meg van róla győződve, hogy szereti a kávét. A Kárpát-medencében és környékén ez alatt általában az olasz eredetű espressot, vagy annak valamilyen tejjel elkészített változatát (cappuccino, latte, tejeskávé, so on), jobb vagy gyengébb utánzatát (kapszulás kávék, instant kávé, kotyogós-mokka) értjük.
A most induló sorozatunkban megmutatjuk nektek, hogyan kell otthon olyan kávét főzni, amilyet tényleg mindenki – különösen a Gemišt-előfizetők, hírfogyasztásukban tehát már igényes olvasók – megérdemelne.
Nem a levegőbe beszélünk: sok link, receptek, konkrétumok, felszerelések, trükkök jönnek majd. A Gemištet ti tartjátok életben, így szerencsére a hirdetési pénzekre sem szorulunk rá: a hírlevél kávés blokkjaiban ezért csak olyan webáruházakról, pörkölőkről és kávézókról írunk majd, ahol valóban érdemes vásárolni, ahova valóban érdemes ellátogatni. Nem a haveréról, nem a hirdetőéről: csak a legjobbakról.
Keep reading with a 7-day free trial
Subscribe to GEMIŠT to keep reading this post and get 7 days of free access to the full post archives.